Kafe poslastičarnica Verdi

Dođite i opustite se kod nas uz kafu, sok i kolače.

Vidite slike naših kolača

O nama

Koncept kafea Verdi osmišljen je po ugledu na romantične male trattorie u Rimu, vesele cafée Pariza ili srdačne taverne mediteranskih obala - ukratko, svih onih mesta kojih se rado sećate jer ste se u njima odmah osetili dobrodošlim i među prijateljima.

Iako u srcu tržno-poslovnog centra, ambijent naše bašte je pun zelenila i letnjeg optimizma koji Vas prosto mami da svratite i bar za trenutak pronađete danas toliko željeni mir i harmoniju.

Svi kolači koje nudi Verdi su bez kompromisa u pogledu kvaliteta i razmere utrošenih materijala. Kada ih probate osetićete pravi ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća, aromu pravih oraha i lešnika, te svežinu mleka, putera i pavlake. Trudimo se da spojimo starovremski pojam kvaliteta poslastica sa modernim shvatanjem proizvodnje, estetike prezentacije i nivoa usluge koji sa pravom očekuju naši posetioci.

Verdi redovno osvežava standardnu ponudu poslastica novim receptima i ukusima, kao i sezonski aktuelnim poslasticama - još jedan razlog da nam dođete često i probate neke dobro poznate kolače u novom aranžmanu, kao i potpuno nove poslastice po originalnoj Verdi® recepturi.

Prijatno!