Kafe poslastičarnica Verdi

Dođite i opustite se kod nas uz kafu, sok i kolače.

Vidite slike naših kolača
 
O nama

Koncept kafea Verdi osmišljen je po ugledu na romantične male trattorie u Rimu, vesele cafée Pariza ili srdačne taverne mediteranskih obala - ukratko, svih onih mesta kojih se rado sećate jer ste se u njima odmah osetili dobrodošlim i među prijateljima.

Iako u srcu tržno-poslovnog centra, ambijent naše bašte je pun zelenila i letnjeg optimizma koji Vas prosto mami da svratite i bar za trenutak pronađete danas toliko željeni mir i harmoniju.

Enterijer caffea je podjednako prijatan, stilski sveden i prilagođen intimnom i toplom doživljaju druženja sa prijateljima i porodicom.

U našoj bašti pod kupolom (što je čini posebno primamljivom u toku kišnih perioda) često za jednim stolom možete videti par koji deli omiljeni kolač, za susednim stranog diplomatu kako uživa u omiljenoj knjizi uz šolju čaja, uz njih porodicu sa troje dece koja se na rolerima voze po spratu i svraćaju za sto na poneki zalogaj sladoleda, a u uglu devojku poslovnog izgleda skoncentrisanu na svoj laptop i prvi jutarnji kapućino.

Svi kolači koje nudi Verdi su bez kompromisa u pogledu kvaliteta i razmere utrošenih materijala. Kada ih probate osetićete pravi ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća, aromu pravih oraha i lešnika, te svežinu mleka, putera i pavlake. Trudimo se da spojimo starovremski pojam kvaliteta poslastica sa modernim shvatanjem proizvodnje, estetike prezentacije i nivoa usluge koji sa pravom očekuju naši posetioci.

Verdi redovno osvežava standardnu ponudu poslastica novim receptima i ukusima, kao i sezonski aktuelnim poslasticama - još jedan razlog da nam dođete često i probate neke dobro poznate kolače u novom aranžmanu, kao i potpuno nove poslastice po originalnoj Verdi® recepturi.

 

 

Prijatno!